اولین لپ تاپ های مجهز به ARM توسط کمپانی لنوو معرفی شدند. کامپیوترهایی که برخوردار از پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ هستند و ویندوز ۱۰ بر روی آنها نصب شده است. لپ تاپ های مجهز به ARM لنوو دستگاه های هیبریدی مایکروسافت سرفیس می باشند. عملکردآنها به دلیل استفاده از پردازنده کوالکام و نسخهی ویندوزی بسیار متفاوت است. جالب است بدانید که، شرکت ARM Holding خود تولیدکننده پردازنده نیست و در عوض گواهی استفاده از معماری ARM را به دیگر تولیدکنندگان نیمه هادی میفروشد.
کمپانیها نیز به راحتی تراشههای خود را براساس معماری ARM تولید میکنند. از جمله کمپانیهایی که پردازنده خود را براساس معماری ARM طراحی میکنند میتوان به اپل در تراشههای Ax، سامسونگ در پردازندههای Exynos، انویدیا در تگرا و کوالکام در پردازندههای Snpdragon اشاره کرد.
ویژگی اولین لپ تاپ های مجهز به ARM
لپ تاپ های مجهز به ARM لنوو، نوت بوک هایی شبیه به آیپد یا گوشی می باشند. این نوتبوکها مانند موبایل یا تبلت همیشه روشن و دائما متصل به اینترنت LTE هستند. بدین ترتیب وقتی درب لپ تاپ های مجهز به ARM لنوو را باز میکنید دستگاه در عرض یک چشم به هم زدن آماده به کار است و وقتی در آن را میبندید لازم نیست نگران خالی شدن شارژ باتری باشید. شارژدهی باتری این دستگاهها و نوع اتصال آنها به اینترنت LTE کاملا با لپتاپهای ویندوزی مجهز به پردازندههای اینتل متفاوت است. انتظار میرود که لپ تاپ های مجهز به ARM لنوو بین ۲۰ تا ۲۲ ساعت شارژدهی داشته باشند. پنج سال پیش مایکروسافت با انویدیا برای ساخت نوتبوکهای مجهز به ویندوز RT همکاری کرد. با این حال عملکرد این نوتبوکها و شارژدهی باتری آنها اصلا خوب نبود و این دستگاهها نمیتوانستند اپلیکیشنهای معمولی دسکتاپ را اجرا کنند.
ARM چیست ؟
در این بخش به شرح ویژگی های ARM می پردازیم. مطالعه ی این بخش شما را در درک خبر لپ تاپ های مجهز به ARM لنوو کمک خواهد کرد. ARM نوعی از معماری پردازندههای کامپیوتری است که بر طبق طراحی RISC CPU و توسط کمپانی بریتانیایی ARM Holding طراحی شده است. معماری ARM که دستورالعملهای ۳۲ بیتی را پردازش میکند از دهه ۱۹۸۰ تا به امروز در حال توسعه است. ARM مخفف Advanced RISC Machine است و از آنجایی که این معماری براساس طراحی RISC بنا شده، هسته اصلی CPU نیاز به ۳۵ هزار ترانزیستور دارد این در حالی است که پردازندههای معمولی رایج x86 که براساس CISC طراحی شدهاند حداقل نیاز به میلیونها ترانزیستور دارند.
مهمترین دلیل مصرف بسیار پایین انرژی در پردازندههای مبتنی بر ARM که باعث استفاده گسترده آنها در ابزارهای پرتابل مانند تلفن هوشمند یا تبلت شده نیز همین موضوع است. مایکروسافت و کوالکام به طور رسمی از اولین نوتبوکهای ویندوزی مجهز به پردازندههای ARM رونمایی کردند. همانطور که انتظار میرفت، HP، لنوو و ایسوس سازندهی این نوتبوکها هستند. نوتبوکهایی که از پردازندهی کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ بهره میبرند و روی آنها ویندوز ۱۰ نصب شده است.
مرکز تعمیرات لپ تاپ
نمایندگی تعمیر لپ تاپ ، مرکز رسمی تعمیر و فروش انواع لپ تاپ ها کلیه ی امور مربوط به فروش، تعمیرات و خدمات پس از فروش انواع مدل های لپ تاپ را بر عهده دارد.
این نمایندگی، جهت افزایش تمرکز تعمیرکاران خود، اقدام به پارت بندی بخش تعمیرات نموده است. هر کدام از برندهای لپ تاپ ، در پارت تخصصی خود، عیب یابی و تعمیر می گردد . نمایندگی تعمیرات لپ تاپ مفتخر است که با تعهد کاری بالای کارکنان خود، توانسته اعتماد شما کاربران گرامی را در طول سالها فعالیتش به دست آورد .