تعمیر دریل

درخواست تعمیر دریل را می توانید با مراجعه به سایت امدادکار و تنها با چند کلیک ثبت کنید. پس از تماس با ما درخواستتان بلافاصله از سوی کارشناسان بررسی شده و به آن رسیدگی می شود. ایراداتی که منجر به تعمیر دریل می شوند، شامل دو دسته الکتریکی و مکانیکی هستند که هر کدام جداگانه مورد بررسی قرار می گیرند. در ادامه همراه ما باشید تا با انواع خرابی ها و خدمات تعمیر دریل برقی آشنا شوید.  

تعمیر دریل

تعمیر دریل و مشکلات رایج در آن

تعمیر مشکلات الکتریکی دریل

این نوع ایرادات همان طور که از اسمش پیداست، بخش های برقی مانند سوییچ دریل، آرمیچر و کابل ها را دربر می گیرد. البته گاهی نیز ممکن است نواقصی در دیمر، استاتور و زغال ایجاد گردد. هنگامی که بخش های الکتریکی دستگاه دچار مشکل می شوند، بوی خاصی از آن به مشام می رسد. اگر بوی سوختگی شدید باشد، نشان دهنده شدت زیاد خرابی در دریل است.

چنانچه کیت معیوب شده باشد، در اکثر موارد تعمیر آن امکان پذیر نیست و بهتر است که با یک قطعه جدید جایگزین گردد. تعویض یا تعمیر کابل ها و دوشاخه نیز کار پیچیده ای نیست و ایرادات این بخش ها توسط تکنسین های حرفه ای به راحتی برطرف می شود.

تعمیرات مشکلات مکانیکی دریل

خرابی هایی که در ساختار مکانیکی دریل به وجود می آیند و در نهایت منجر به تعمیرات می شوند، در بیشتر مواقع از جانب گیربکس است. زغال و چرخ دنده نیز از جمله قسمت های هستند که ممکن است دچار آسیب شوند.

چنانچه از دستگاه صداهای نامتعارف شنیده شد، نشان دهنده ایراد گیربکس است. بهتر است که دریل را باز کرده و به دقت بخش های مختلف گیربکس را تمیز کنید. سپس ببینید که مشکل برطرف شده یا نه؟ اگر همچنان صداهای غیر طبیعی را از دستگاه شنیدید، باید تعمیر دریل به یک متخصص بسپارید تا آن را عیب یابی کند.

همچنین چرخ دنده ای که به موتور اتصال دارد، به مرور زمان هرز شده و نیاز به سرویس پیدا می کند. بنابراین لازم است که هر چند وقت یکبار این قطعات و همچنین زغال دریل تعویض شوند.

سایر مشکلاتی که برای انواع دریل پیش می آید

لرزش های غیر طبیعی دریل

لرزیدن بیش از حد یکی از مشکلاتی است که برای دریل ایجاد می گردد. دلیل عمده این مسئله محکم قرار نگرفتن تیغه در جای خود است. البته عوامل دیگری همچون آسیب دیدن دسته دریل نیز باعث لرزش های زیاد می شود. در چنین مواقعی باید دستگاه خود را به مرکز تعمیرات بسپارید تا اقدامات لازم در جهت رفع نواقص آن به عمل آید.

ضعیف شدن ضربات دریل

چنانچه متوجه شدید که قدرت ضربات دستگاه کاهش یافته، لازم است که یک کارشناس آن را عیب یابی نماید. تکنسین ابتدا اورینگ ها را چک می کند؛ در صورتی که مشکل از جانب این قطعات نبود؛ به سراغ پیستون و چرخ دنده ها می رود. پس از پیدا کردن ریشه مشکل تعمیر یا تعویض قطعات انجام می شود.

افزایش دمای دریل

افزایش دمای دستگاه اگر به خاطر صدمه دیدن قطعات باشد، باید تعمیر دریل توسط یک تکنسین مجرب انجام شود. اما در بیشتر موارد علت اصلی بالا رفتن دمای دستگاه انسداد دریچه های هوا است. ممکن است که این قسمت ها با ذرات خارجی یا گرد و غبار مسدود شده باشند و دما را بیش از حد افزایش دهند. در این حالت راه حل رفع مشکل ساده است؛ کافیست که دریچه های هوایی را به دقت تمیز کنید.

افزایش دمای دریل

محکم نشدن تیغه دریل در جایگاه خود

اگر تیغه دستگاه شل شده، باید سری ها را بپیچانید تا کاملا محکم شوند. چنانچه با این کار مشکل حل نشد، پیچ های تیغه را چک کنید و در صورت هرز بودن آن ها را سفت نمایید. در مواردی که نتوانستید تیغه را در جایگاه خود محکم کنید، بهتر است که از یک کارشناس کمک بگیرید.

این مقاله نکات جدیدی را شرح می دهد : تعمیر اره دیسکی

هزینه تعمیر دریل برقی

واقعیت این است که نمی توان مبلغ دقیقی را برای تعمیر دریل برقی بیان کرد. چون هزینه تحت تاثیر فاکتورهایی مانند شدت آسیب ها و نوع قطعه معیوب قرار می گیرد. همچنین در مواقعی که قطعه صدمه دیده نیاز به تعویض پیدا می کند، هزینه تعمیرات بیشتر می شود. در مجموعه امدادکار نرخ تعمیرات طبق مصوب اتحادیه تعیین می گردد.

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *