پیشرفت پزشکی با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی موضوع مهمی است که در سال 2020 پدید آمده است. به طور کلی چاپ سه بعدی یکی از تکنولوژی های باارزش و جذاب بشر بوده است و از دهه ی 80 میلادی روانه ی بازار شده است. امروزه چاپگرهای سه بعدی برای انسان امکان تعامل با دنیای اتم های داخل بدن شخص را فراهم کرده اند.
این اواخر زمزمه هایی مبنی بر درمان آسیب های نخاعی توسط چاپ سه بعدی به گوش می رسد. از طرفی گفته می شود می توان با استفاده از چاپ سه بعدی در پزشکی قرنیه ی مصنوعی مرغوبی تهیه کرد که پیش از این موضوع دردسرسازی بوده است. در ادامه توضیحات بیشتری در این زمینه ارائه می شود.
کاهش درد بیمار و پیشرفت پزشکی با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی
تازگی تحقیقاتی که مجله ی علمی advanced Functional materials به چاپ رسانده است، نشان می دهد که ساخت پرینتر سه بعدی مدرن می تواند به کاهش درد بیمارانی که از صدمات نخاع رنج می برند، کمک کند. پیشرفت پزشکی با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی همه ساله دستخوش تغییراتی می شود. اما امسال تحول عظیمی صورت گرفته است.
محققان یک ediug چاپ سه بعدی شده تولید نموده اند که به عنوان یک پلتفرم ویژه قابلیت وارد شدن به ناحیه ی آسیب نخاعی را دارد. قبل از جای گذاری این ediug سلول های منحصر به فرد چاپ می شوند و نتیجه ای به عنوان بریج میان سلول های عصبی زنده شروع به فعالیت می نمایند. دکتر مایکل مکپین که یکی از محققین اصلی این دسته از پژوهش هاست، مدعی است که این مسئله می تواند بزرگترین و کاربردی ترین پیشرفت انسان در پزشکی باشد.
آینده ی استفاده از چاپ سه بعدی در پزشکی
پیشرفت پزشکی با استفاده از فناوری چاپ سه بعدی آینده ی بسیار روشنی دارد. در حال حاضر دو بخش نخاع و قرنیه شامل فناوری چاپ سه بعدی می باشند، اما آزمایش ها و تحلیل های بسیاری در حال شکل گیری هستند. قرنیه مصنوعی طراحی شده با چاپ سه بعدی نیز مانند رفع اختلالات مرتبط با نخاع به راحتی آسایش را برای بیماران پدید می آورد. این قرنیه شباهت بسیاری با ساختار قرنیه طبیعی چشم انسان دارد.
برای افرادی که قرنیه چشم آن ها آسیب دیده است، انجام پیوند قرنیه امر بسیار مهمی می باشد. همه ساله افراد بسیاری در لیست انتظار پیوند قرنیه وجود دارد. به منظور حل این مشکل، سال هاست که محققان برای ایجاد قرنیه مناسب مصنوعی در تلاش هستند. قرنیههای مصنوعی فعلی (recombinant collagen) از مواد شیمیایی خاصی مانند پلیمر مصنوعی ساخته شدهاند که متاسفانه سازگاری چندانی با چشم بیماران ندارند.
این در حالیست که ساخت قرنیه ی مصنوعی با استفاده از پرینت سه بعدی مشکل سازگاری و هماهنگی با چشم را ندارد. قرنیه های جدید با استفاده از جوهر زیستی و سلولهای بنیادی شکل گرفته اند. امید است بسیاری از بیماری ها مانند دو نمونه ی ذکر شده با استفاده از چاپ سه بعدی برطرف شوند.
نمایندگی دستگاه فتوکپی
نمایندگی دستگاه فتوکپی مرکز فوق تخصصی است که اختصاصا در حوزه ی دستگاه های کپی و فرآیند چاپ آن ها فعالیت دارد. خدمات و سرویس های این مجموعه جهت عرضه و بازیابی انواع دستگاه های کپی تک کاره و یا چند منظوره ی موجود در بازار گسترش یافته اند. خاطرنشان می نماییم که کلیه ی اقدامات تعمیراتی کارشناسان نمایندگی فتوکپی براساس پارامترهای استاندارد شکل گرفته و به همراه گارانتی و ضمانت نامه های معتبر کتبی ارائه می شوند.