تعمیر کمپرسور اسپلیت

کمپرسور اسپلیت که تحت عنوان موتور نیز شناخته می شود، شاخص و معیار عملکرد این دستگاه است. یعنی اگر این قطعه درست کار نکند، فرایند کاری دستگاه به صورت کلی دچار ایراد خواهد شد. مشکلاتی مثل خنک نکردن یا کاهش سرمای اسپیلت معمولا ناشی از خرابی کمپرسور هستند و با تعمیر یا تعویض آن برطرف می گردند. نکته دیگری که در مورد این قطعه اهمیت دارد این است که در صورت تداوم مشکلات و عدم تعمیر به موقع، سایر قطعات نیز تحت تاثیر قرار گرفته و دچار مشکلاتی می گردند.

لذا بهترین کار این است که هرگونه مشکل یا ایراد مرتبط با موتور اسپلیت تان را در اولین فرصت برطرف کنید. برای این منظور، می توانید از تیم کارشناسی نمایندگی تعمیرات اسپلیت کمک بگیرید. ضمن این که می‌توانید با مطالعه ادامه مطلب، اطلاعات کاربردی و موثری راجع به فرایند تعمیر کمپرسور اسپلیت و جزئیات آن کسب نمایید. 

5/5 (1 امتیاز)

در چه شرایطی باید اقدام به تعمیر کمپرسور اسپلیت کرد؟

تعمیر و تعویض کمپرسور یا موتور کولر گازی در زمان مناسب، این امکان را به شما می دهد که شاهد از کار افتادن اسپلیت تان نباشید. با توجه به علائم و نشانه های موجود در این دستگاه، خیلی راحت می توانید زمان تعمیر کمپرسور اسپلیت را تشخیص دهید. یکی از اصلی ترین علائم از کار افتادن کمپرسور، این است که چند ثانیه پس از روشن کردن دستگاه، کولر خاموش می شود.

همچنین ممکن است فن بیرونی روشن شده و به درستی کار کند، اما خود دستگاه روشن نشود. کاهش سرما کولر گازی یا خنک نکردن هم اگر در اثر کمبود گاز نباشد، ریشه در خرابی کمپرسور دارد. بروز هر کدام از این موارد به گونه ای است که کارکرد دستگاه را مختل کرده و خیلی راحت متوجه آنها خواهید شد. چنانچه هریک از موارد ذکر شده را در کولر گازی اسپلیت خود مشاهده کردید، با نمایندگی تخصصی تعمیرات اسپلیت در مرکز سخت افزار ایران تماس گرفته و راهنمایی ها و خدمات لازم را دریافت نمایید.

خرابی کمپرسور چه مشکلاتی را در اسپلیت ایجاد می کند؟

همانطور که گفتیم کمپرسور قطعه مهمی است و هر گونه ایرادی داشته باشد، تمامی اجزاء اسپلیت را درگیر می کند. یکی از رایج ترین مشکلاتی که در اثر خرابی کمپرسور اسپلیت به وجود میاد، اورلود است. در این شرایط، کولر دیگر قادر به خنک کردن محیط نبوده و باد آن گرم می شود. در این شرایط کاری که باید انجام دهید خاموش کردن دستگاه است. کثیف بودن سوکت های ترمینال کمپرسور هم این قطعه را دچار نقص کرده و به تبع آن، عملکرد دستگاه به شدت مختل خواهد شد.

سر و صدای کمپرسور یکی از مشکلات بسیار رایج این قطعه است که در اثر ضعیف بودن فوندانسیون کمپرسور یا شل بودن پیچ های آن به وجود می آید. هر یک از این مشکلات می تواند کارکرد کلی اسپلیت را تحت تاثیر قرار دهد و در صورت تداوم، کاربران را دچار خسارات جبران ناپذیری کنند. توصیه می کنیم برای تعمیر کمپرسور اسپلیت خود، تنها به مراکز مجاز و معتبر مراجعه کنید. تنها در این صورت می توانید مطمئن باشید که دستگاه به نحو احسن تعمیر شده و با مشکلات بعدی مواجه نخواهید شد.

آموزش تعمیر کمپرسور اسپلیت

1- اسپلیت را خاموش کرده و از برق بکشید.

2- پنل را باز کنید.

3- هرگونه اتصال یا کابل مرتبط با کمپرسور را جدا کنید.

4- کمپرسور را به گونه ای از دستگاه خارج کنید که قطعات دیگر آسیب نبینند.

5- درب کمپرسور را با استفاده از پیچ گوشتی باز کنید.

6- اتصالات و گیره های بخش های داخلی کمپرسور را باز کنید.

7- بخش های آسیب دیده و معیوب را تعمیر و در صورت نیاز تعویض کنید.

8- اتصالات را مطابق قبل ببندید.

9- درب کمپرسور را ببندید

10- پس از تعمیر کمپرسور اسپلیت، آن را مجددا در دستگاه قرار دهید.

11- پنل را ببندید.

12- در گام آخر، اسپلیت را روشن کرده و ضمن تست کردن آن، مطمئن شوید که به درستی کار می کند.

تست کمپرسور اسپلیت چگونه انجام می شود؟

تا بحال در مورد تست کمپرسور چیزی شنیده اید؟ این مرحله یکی از مهم ترین بخش های تعمیر کمپرسور اسپلیت است. تعمیرکار کمپرسور را تست می کند تا بداند که چه راهی را باید انتخاب کند؛ تعمیر کمپرسور و یا تعویض این قطعه. تست کمپرسور اسپلیت در واقع بیانگر این است که برق به اندازه کافی به کندانسور می رسد و ولتاژ ورودی از قدرت کافی برخوردار است یا نه. در گام بعدی، خازن ها به عنوان یکی از دلایل کار نکردن کمپرسور مورد بررسی قرار گرفته و در صورت نیاز، تعویض می شوند. پس از طی این مرحله، سیم پیچی کمپرسور، صدا و میزان فشار آن نیز تست خواهند شد. وقتی این مراحل به پایان رسیدند، تعمیر تصمیم می گیرد که تعمیر کمپرسور اسپلیت اقدام مفید تری است و یا تعویض این قطعه راهگشا خواهد بود.

مراحل تعویض کمپرسور اسپلیت

در شرایطی که تعمیر کمپرسور اسپلیت امکان پذیر نباشد، تعمیرکاران اقدام به تعویض این قطعه می کنند. برای این کار، اول کمپرسور به صورت موقتی تست می شود. سپس این قطعه با نمونه جدید جایگزین می گردد. در مرحله بعد، کندانسور باز شده و سر لوله کمپرسور نیز جوشکاری می گردد. پس از بیرون کشیدن کمپرسور، برق قطع شده و گاز هم خالی می شود. در نهایت کندانسور آماده می شود و می توانید مجددا از اسپلیت تان استفاده کنید. معمولا با تعویض کمپرسور اسپلیت، دستگاه جان تازه ای می گیرد و مشکلاتی از قبیل گرم شدن باد و … برطرف خواهند شد.

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

تعمیر تلویزیون ال جی در محل
نمایندگی تعمیر تلویزیون ال جی در تمامی مناطق ایران
پست های اخیر