Load Balancing چیست؟

درواقع به تقسیم ترافیک شبکه بین سرورهای موجود، Load Balancing می‌گویند. برای اینکه بتوانید مفهوم Load Balancing در شبکه را بهتر درک کنید تنها کافیست که به این مثال توجه کنید. فرض کنید که وارد بانک شده‌اید، همانطور که می‌دانید هر یک از کارمندان بانک در یک گیشه قرار می‌گیرند تا کارهای بانکی ارباب رجوع‌ها را انجام دهند از این‌رو کارهای بانکی افراد بین کارمندان بانک تقسیم می‌شود و روند رسیدگی به کارهای بانکی افراد سرعت می‌گیرد. حالا فرض کنید که بانک تنها یک کارمند داشت چه اتفاقی می‌افتاد؟ شما مجبور بودید ساعت‌ها در صف بمانید تا بالاخره نوبت انجام کار بانکی شما بشود.

درواقع سایت‌های پربازدید نیز مانند بانک هستند درصورتی که تنها یک سرور داشته باشند سرعت پاسخگویی به درخواست‌ها به صورت چشم‌گیری کاهش پیدا می‌کند. از این‌رو است که سایت‌های پربازدید از چندین سرور برخوردارند و از تکنولوژی Load Balancing جهت تقسیم ترافیک بین سرورها استفاده می‌کنند. هدف Load balancing از تقسیم ترافیک شبکه بین سرورها به صورت کاملا مساوی، افزایش سرعت جهت پاسخ به درخواست‌ها است. از این جهت روی هیچ سروری بار پردازشی بیش از حد مجاز اعمال نمی‌شود. البته تمامی سایت‌ها از لود بالانسینگ استفاده نمی‌کنند چراکه تنها برخی از وب سایت‌ها به دلیل حجم بالای بازدیدهایی که دارند از چندین سرور برخوردارند و از این تکنولوژی استفاده می‌کنند.

Load balancer چیست؟

جهت استفاده از تکنولوژی Load balancing به یک دستگاه Load balancer در شبکه نیاز است. درواقع دستگاه Load balancer به عنوان واسط، بین کلاینت‌ و سرور قرار می‌گیرد. از این‌رو تمامی ترافیک ورودی در شبکه ابتدا وارد Load balancer می‌شود و سپس توسط این دستگاه به صورت مساوی بین تمامی سرورها تقسیم می‌گردد تا سرعت پاسخگویی به درخواست‌ها افزایش پیدا کند. یکی از مهم‌ترین مزایا و ویژگی‌های تکنولوژی Load balancing این است که شما می‌توانید بدون داشتن کوچکترین Down time یک سرور جدید به شبکه خود اضافه کنید تا به صورت خودکار درخواست‌ها و ترافیک ورودی بر روی آن نیز توضیع گردد.

چند نوع Load Balancing در شبکه وجود دارد؟

Load Balancing L4

یکی از انواع لود بالانسینگ در شبکه، Load balancing L4 است که برای توزیع ترافیک در شبکه از پروتکل‌های لایه چهارم استفاده می‌کند. به گونه‌ای که جهت تقسیم کردن ترافیک بین سرورها از آدرس IP و پورت‌های TCP استفاده می‌کند.

Load Balancing L7

این نوع لود بالانسینگ نیز همانطور که از نامش پیداست برای توزیع ترافیک در شبکه از پروتکل‌های لایه هفتم استفاده می‌کند اما نسبت به Load balancing L4 قدرتمندتر و پیشرفته‌تر است.

Global Server Load Balancing یا GSLB

و اما قدرتمندترین و پیشرفته‌ترین نوع Load balancing، GSLB است. این نوع لود بالانسینگ به این دلیل قدرتمندترین نوع این تکنولوژی محسوب می‌شود که برای توزیع ترافیک شبکه بین سرورها از ترکیب پروتکل‌های لایه چهارم و لایه هفتم شبکه استفاده می‌کند.

مرکز طراحی شبکه متشکل از بخش‌های متعددی است که از پیشرفته‌ترین و بروزترین تکنولوژی‌های روز دنیا برخوردار هستند. این مرکز از کارشناسان متخصص و خبره‌ای برخوردار است که دانش و مهارت بالایی در زمینه انواع شبکه‌ها و نحوه پیاده‌سازی آن‌ها دارند از این‌رو سرویس‌هایی شامل: طراحی و اجرای انواع سیستم‌های شبکه، رفع مشکلات انواع شبکه‌ها، نصب و پیاده‌سازی انواع تجهیزات شبکه و … را به صورت کاملا حرفه‌ای و تخصصی به کاربران ارائه می‌دهند.

Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩