همه چیز در مورد باد کردن باتری موبایل

احتمالا شما هم تا به حال با مشکل باد کردن باتری موبایل مواجه شده اید. این اختلال متداول نتیجه ی چه مشکل و پدیده ای است ؟ آیا میتوان این خرابی را برطرف نمود؟ چطور میتوان از بروز چنین اختلالی جلوگیری نمود؟ اینجاییم تا در کنار هم اصلی ترین دلایل باد کردن باتری گوشی تلفن همراه و راه های پیشگیری و مقابله با آن را مورد بررسی قرار دهیم. باتری های به کار رفته در گوشی های موبایل هوشمند از نوع لیتیوم یونی هستند. این باتری ها اگر چه امتیازات بسیاری را با خود به همراه دارند، اما چنین پدیده ای از مشکلات متداول مصون نمی باشد. تخلیه ی شارژ در این باتری های قابل شارژ با حرکت یون های لیتیوم از الکترود منفی به سمت مثبت انجام می‌گیرد.

زمانی که باتری به شارژ متصل است، این فرآیند بلعکس به انجام می رسد، یعنی یون های لیتیوم از الکترود مثبت به سمت منفی حرکت خواهند کرد. در واقع ماهیت باتری لیتیوم یونی این است که به مرور زمان با افت کیفیت روبرو می شود و تورم و باد کردن یکی از نشانه های همین امر می باشد. در اصل تورم یا باد کردن باتری به خاطر گاز تولید شده در سلول باتری است که در فرآیند واکنش شیمیایی که اکسیداسیون الکتروشیمیایی الکترولیت نامیده می شود، پدید می آید. در ادامه به بررسی جزیی تر این مشکل خواهیم پرداخت. برای آشنایی با نکات نگهداری از باتری گوشی این مطلب را بخوانید.

باد کردن موبایل

دلایل باد کردن باتری موبایل

همانطور که اشاره شد، دلایل مختلفی ممکن است به باد کردن باتری موبایل منجر شود. به طور مشخص نمیتوان به یک دلیل اشاره نمود. در ادامه به مهم ترین عوامل مخرب در این زمینه خواهیم پرداخت :

1. کاربری نادرست و استفاده ی غیر اصولی از موبایل

یکی از مهم ترین عوامل مخرب که تداوم آن به باد کردن باتری موبایل منجر می شود، استفاده ی غیر صحیح از موبایل است. باز کردن و اجرای برنامه های سنگین به طور هم زمان که موجب داغ شدن گوشی موبایل می شود، می تواند از اصلی ترین مشکلات در این زمینه باشد.

2. استفاده از کابل و شارژهای نا مرغوب

استفاده از لوازم جانبی بی کیفیتی چون کابل و شارژرهای غیر اصلی یکی دیگر از عوامل مخرب است که خرابی و باد کردن باتری موبایل را به دنبال دارد. متاسفانه اغلب کاربران به چنین عامل مهمی اهمیت نمی‌دهند. لذا توصیه می شود برای پیشگیری از اختلال مذکور از شارژر و کابل اورجینال استفاده نمایید.

3. استفاده از گوشی در حین شارژ

از دیگر عوامل دردسر آفرین برای باتری های گوشی موبایل می توان به استفاده از دستگاهی که در حال شارژ است، اشاره نمود. استفاده از موبایل در هنگام شارژ شدن به آسانی می تواند انرژی اضافی در باتری ایجاد کند و بنابراین نتیجه اش ورم کردن باتری موبایل در گذر زمان است.

اینو بخون حتما به کارت میاد : تعویض سوکت شارژ موبایل

رفع مشکل باد کردن باتری موبایل

بهترین و موثر ترین راه مقابله با مشکل باد کردن باتری موبایل، تعویض آن با نمونه ی سالم است. معمولا باتری های باد کرده طول عمر مفید خود را طی نموده اند و دیگر قابل استفاده نخواهند بود. در چنین مواقعی استفاده از باتری اورجینال و با کیفیت، می تواند جایگزین بسیار مفیدی برای دستگاه باشد. لذا توصیه می شود انجام این فرآیند را به کارشناسان نمایندگی تعمیرات موبایل بسپارید تا از کیفیت سرویس انجام گرفته، اطمینان لازم را کسب نمایید.

نمایندگی تعمیرات موبایل

چنانچه شما عزیزان در عملکرد سخت افزاری یا نرم افزاری گوشی موبایل خود شاهد اختلال و ناکارآمدی بوده اید، می توانید با مراجعه به نمایندگی تعمیرات موبایل، تخصصی ترین سرویس های تعمیر و پشتیبانی را دریافت نمایید. مرکز تخصصی تعمیر موبایل تا رفع کامل مشکل کنار شما خواهد بود. این مرکز یک مجموعه تخصصی است که کلیه ی خدمات و سرویس های مربوط به تعمیرات گوشی موبایل را در سطحی حرفه ای به کاربران ارائه می دهد.

تعمیرکاران این مجموعه، ضمن به کارگیری از تجهیزات و امکانات بسیار قوی خود و بهره مندی از دانش و تجربه ی خود، قادرند کلیه ی سرویس های عیب یابی، تعمیر، ترمیم و تعویض قطعات را در کوتاه ترین زمان ممکن و با رعایت اصول و استاندارد های جهانی به انجام برسانند.

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

تعمیر تلویزیون ال جی در محل
نمایندگی تعمیر تلویزیون ال جی در تمامی مناطق ایران
پست های اخیر