تعمیر و رگلاژ درب ضد سرقت

تعمیر و رگلاژ درب ضد سرقت، زمانی انجام می شود که اجزای درب آسیب دیده و یا به درستی باز و بسته نشود. البته اگر مراحل نصب درب ضد سرقت به درستی انجام شده باشند، کمتر احتمال بروز چنین مشکلاتی وجود دارد. با این حال گاهی اجزایی همچون لولاها، قفل، روکش، لنگه درب و … باعث می شوند که درب از حالت رگلاژ خارج شود. در ادامه این مقاله، نکاتی را در مورد رگلاژ و تعمیر درب ضد سرقت بررسی می کنیم که در رفع مشکلات این سازه به شما کمک می کنند.

نحوه رگلاژ درب ضد سرقت

درب ضد سرقت از هر برند و جنسی که باشد، باید توسط یک کارشناس ماهر و مجرب، رگلاژ شود. تعداد، جای قرارگیری و فاصله لولاهای درب اهمیت زیادی در این مورد داشته و اگر خطایی صورت گیرد، موجب آسیب دیدگی شدید درب می شود. کارشناسان تعمیر و رگلاژ درب ضد سرقت در کاریادر، تمامی اجزا و یراق ‌آلات بررسی کرده و در صورت نیاز، یک لولای کمکی به ساختار درب اضافه می کنند. حتی گاهی باید برای عملکرد بهتر درب از یک سری واشرهای مخصوص استفاده کرد. برخی از درب های چینی نیاز به جوشکاری و اقداماتی از این دست دارند؛ در مجموع، رگلاژ درب های ضد سرقت ایرانی ساده تر از مدل های دیگر است.

نحوه رگلاژ درب ضد سرقت

تعمیر درب ضد سرقت

با وجود تنوع محصولات موجود در فروشگاه آنلاین درب ضد سرقت و کیفیت بالای آنها، ممکن است مشکلاتی در اجزای مختلف این سازه ایجاد شود. به عنوان مثال گاهی لولا دچار شکستگی شده و یا بخش های دیگر از جمله دستگیره ها درست کار نمی کنند.  از کار افتادن قفل، معیوب شدن یراق، خرابی یا شکستن مغزی، خرابی چشمی، از کار افتادن دستگیره، ایجاد سر و صدا هنگام باز شدن درب و مشکلاتی از این دست هم ایرادات دیگری هستند که تعمیر درب ضد سرقت  را ضروری می سازند. بسیار مهم است که تعمیر و رگلاژ درب ضد سرقت توسط افراد ماهر و با استفاده از تجهیزات و دستگاه های مخصوص انجام شود. اگر نیاز به تعویض اجزا باشد، قطعات جدید باید اورجینال و کاملا منطبق با مشخصات درب انتخاب و نصب شوند.

تعمیر درب ضد سرقت

ابزار مورد نیاز برای رگلاژ و تعمیر درب ضد سرقت

برای تعمیر و رگلاژ درب ضد سرقت از تجهیزات ویژه ای استفاده می شود که عبارتند از:

دستگاه جوش کاری

دستگاه جوشکاری معمولا برای جا به جایی لولاها مورد استفاده قرار می گیرد و در مواردی نیز برای جوش زدن بخش های درب ضد سرقت که دچار شکستگی یا ایراد شده است استفاده می شود.

چکش و میله آهنی

ابزار پر کاربرد بعدی چکش و میله آهنی در ابعاد ۵۰ سانتی متر است که برای بالا کشیدن درب و یا ایجاد ضربه در بخش هایی از درب ضدسرقت که دچار تو رفتگی شده است استفاده می شوند.

آچار و پیچ گوشتی

برای بازکردن و تعویض قفل ضد سرقت، نیاز به آچار و پیچ گوشتی است. البته بهتر است یک جعبه ابزار کامل در دسترس باشد تا کمبود هیچ تجهیزاتی احساس نشود.

5/5 (2 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیر تلویزیون ال جی در محل
نمایندگی تعمیر تلویزیون ال جی در تمامی مناطق ایران
پست های اخیر