علت دیر بالا آمدن لپ تاپ چیست؟

آیا لپ تاپ شما دیر بالا می آید؟ این مشکل می‌تواند روزانه استفاده از دستگاهتان را به‌طور قابل توجهی کند کند. در واقع، دیر بالا آمدن لپ تاپ یکی از مشکلاتی است که بسیاری از کاربران با آن مواجه هستند. دیر بالا آمدن لپ تاپ یکی از بدترین تجربه هایی است که یک کاربر می تواند داشته باشد. این مشکل علاوه بر کلافه کردن کاربر، ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی نیز در سیستم شود. کندی بالا آمدن سیستم ممکن است دلایل متعددی داشته باشد که در ادامه این مطلب قصد داریم به آن ها اشاره کنیم.  

علت دیر بالا آمدن لپ تاپ چیست؟

بررسی دلایل دیر بالا آمدن لپ تاپ

دلایل دیربالا شدن لپ تاپ ممکن است متنوع باشد، از جمله مشکلات سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و یا مشکلات پردازنده و حافظه. همچنین، استفاده از برنامه‌های ثقیل و نصب برنامه‌های غیرضروری و یا عدم به‌روزرسانی سیستم‌عامل می‌تواند عامل دیر بالا شدن لپ تاپ شما باشد. برای حل این مشکل، بهتر است از روش‌های مناسبی مانند پاکسازی فایل‌های غیرضروری، به‌روزرسانی سیستم‌عامل و نرم‌افزارها استفاده کنید.

  • نقص فنی در هارد لپ تاپ

وجود نقص فنی و ایراد در هارد لپ تاپ به عنوان یکی از رایج ترین دلایل کندی بالا آمدن سیستم به شمار می رود. زمانی که هارد دچار مشکل می شود، سرعت سیستم کند شده و قادر به عملکرد سریع نخواهد بود. با پر شدن هارد، سرعت سیستم کم نشده و صرفا با وجود نقص فنی، لپ تاپ کند عمل می کند.

به منظور بررسی هارد و وجود نقص فنی در آن، باید ابتدا هارد را در حالت کار کردن چک کنید. در صورتی که هارد صدای غیر طبیعی دارد، باید به خرابی آن شک کنید. همچنین با بررسی نوع هارد نیز می توانید به مشکل آن پی ببرید. در صورتی که در این زمینه از مهارت کافی برخوردار نیستید، باید از تعمیرکاران و تکنسین های متخصص کمک بگیرید.

اینو بخون حتما به کارت میاد : ریکاوری هارد لپ تاپ

  • مشکلات نرم افزاری در لپ تاپ

در صورتی که نرم افزارهای نصب شده در سیستم تداخل داشته و یا درایورهای لپ تاپ دچار مشکل شده باشند، شاهد دیر بالا آمدن لپ تاپ خواهید بود. نصب نرم افزارهای سنگین روی یک سیستم عامل ضعیف، نصب نرم افزارهای غیر اورجینال و نصب تعداد زیادی نرم افزار غیر کاربردی، روی سرعت بالا آمدن لپ تاپ موثر هستند.

باگ های ویندوز در لپ تاپ

وجود باگ های ویندوز یکی دیگر از دلایل کنید بالا امدن سیستم است. در صورتی که برای نصب ویندوز از مهرات کافی برخوردار نیستید، کار را به یک متخصص کاربلد بسپارید تا بتواند ویندوز را به درستی نصب و راه اندازی کند. همچنین برای تهیه درایور اورجینال اقدام کرده و توجه داشته باشید که روی دیسک DVD Drive خط و خش وجود نداشته باشد.

چنانچه از فلش برای این کار استفاده می کنید، دقت کنید که فایل های اضافه را از روی آن حذف کنید. علاوه بر موارد اشاره شده، لازم است از ویندوز آپدیت شده در لپ تاپ خود اشتفاده کنید تا شاهد مشکلات این چنینی نباشید.

رفع مشکل دیر بالا آمدن لپ تاپ

  1. غیرفعال کردن برنامه‌های غیرضروری: یکی از دلایل اصلی اینکه لپ تاپ شما زمان زیادی برای راه‌اندازی طول می‌کشد، به خاطر همه برنامه‌هایی است که می‌خواهد مستقیماً بارگذاری کند.
  2. فضا را در درایو C خود خالی کنید: اگر درایو C در حال پر شدن است، می تواند باعث دیر بالا آمدن ویندوز شود.
  3. ویندوز را دوباره نصب کنید: اگر هیچ یک از موارد بالا کمکی نکرد، ممکن است لازم باشد به نقطه بازیابی لپ تاپ برگردید یا به طور کلی ویندوز را دوباره نصب کنید.
  4. هارد و رم لپ تاپ خود را ارتقا دهید: اگر هنوز از هارد دیسک سنتی به عنوان هارد اصلی بوت خود استفاده می کنید، یا می خواهید یک سیستم عامل ویندوز مدرن با رم کم اجرا کنید، ممکن است زمان ارتقا رسیده باشد. ارتقا سخت افزاری لپ تاپ می تواند تأثیر چشمگیری بر سرعت راه اندازی دستگاه شما داشته باشد.

پیش نیازهای استاندارد در لپ تاپ وجود ندارد

گاهی ممکن است همه چیز از نصب ویندوز تا راه اندازی آن درست به نظر برسد، اما باز هم مشکل دیر بالا آمدن لپ تاپ اتفاق بیفتد. در این جا باید مشکلات پیش نیاز سیستم عامل را مورد بررسی قرار دهید. به طور مثال با ارتقای مادربرد قدیمی یا سوار کردن سی پی یو ضعیف روی کارت گرافیک و هارد قدرتمند، ممکن است اختلال در عملکرد لپتاپ ایجاد شود. چرا که این کانفیگ غیر استاندارد بوده و باید برای این کار از متخصصان تعمیر لپ تاپ کمک بگیرید.

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تعمیر تلویزیون ال جی در محل
نمایندگی تعمیر تلویزیون ال جی در تمامی مناطق ایران
پست های اخیر