سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ

کارت گرافیک بخش مهمی از هر لپ تاپ را تشکیل می دهند. کیفیت هر آنچه در نمایشگر لپ تاپ دیده می شود به کارت گرافیک سیستم بستگی دارد. لپ تاپ های امروزی دارای دو کارت گرافیک مجزا هستند:

  • کارت گرافیک اصلی
  • کارت گرافیک یکپارچه با پردازنده

اینکه از کدام کارت گرافیک باید استفاده کنید، بستگی به نوع فعالیتی دارد که قصد انجام آن را دارید. فرآیند سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ موضوع چندان پیچیده ای است. تنها باید به چهارچوب اصولی آن دقت کنید. با مطالعه ی مقاله ی پیش رو متوجه این چهارچوب اصولی خواهید شد.

سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ

همه چیز درباره ی کارت گرافیک یکپارچه با پردازنده

اگر از کاربران مبتدی لپ تاپ ها باشید، کاملا عادی است که از خصوصیات کارت گرافیک یکپارچه با پردازنده اطلاع نداشته باشید. اما مسلما پروسه ی سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ وابسته به آشنایی با این نوع از کارت گرافیک است. لپ تاپ های امروزی با پردازنده های حرفه ای و جذابی ست می شوند که شامل یک بخش مجزای گرافیکی هستند. این بخش مجزای گرافیکی بر روی پردازنده لپ تاپ قرار می گیرد و با مصرف انرژی کمی به فعالیت می پردازد.

اما از آنجایی که کارت گرافیک یکپارچه با پردازنده دارای یک سری محدودیت های فیزیکی است، باید دقت کنید که از آن حتما در کارهای ساده ای چون وبگردی استفاده کنید. در پردازشگر اینتل تکه ی گرافیکی با نام intel HD شناسایی می شود. پردازنده های AMD نیز برای نمایش پردازنده ی یکپارچه ی خود از یک کد 4 رقمی استفاده می کنند.

مزیت سوئیچ کردن میان دو کارت گرافیک لپ تاپ

خوشبختانه حتی اگر از کاربران بسیار مبتدی لپ تاپ باشید هم می توانید به راحتی پروسه ی سوئیچ کردن دو کارت گرافیک لپ تاپ را نظاره کنید و از صرفه جویی در انرژی و نیز به تاخیر انداختن خرابی های احتمالی کارت گرافیک اصلی بهره ببرید. استفاده ی طولانی مدت از کارت گرافیک اصلی مسلما با خطر استهلاک و خرابی های ریز و درشت همراه می شود. بنابراین سوئیچ کارت گرافیک های لپ تاپ را به یاد داشته باشید.

اصلی ترین مرحله ی سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ

سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ یک فرآیند کاملا اتوماتیک است. اما برای شکل گیری این فرآیند شرایطی وجود دارد که باید آن ها را فراهم سازید. به عنوان اصلی ترین مرحله ی سوئیچ باید به نصب درایورهای کارت گرافیک بپردازید. در این راستا توصیه می شود ابتدا درایور کارت گرافیک یکپارچه یا همان intel HD موجود را نصب کنید و سپس به سراغ راه اندازی درایور کارت گرافیک اصلی رایانه بروید. می توانید برای راهنمایی های مرتبط با راه اندازی درایورهای مذکور از سرویس های مرکز سخت افزار ایران، نمایندگی تعمیرات لپ تاپ استفاده کنید.

نحوه ی سوئیچ کارت گرافیک های لپ تاپ

  • اطمینان از فعال بودن درایورهای کارت گرافیک

برای اطمینان از فعال بودن هر دو درایور کارت گرافیک بر روی دسکتاپ لپ تاپ راست کلیک کنید. با اینکار باید برای بخش های گرافیکی لپ تاپ دو کنترل پنل مجزا را بیابید. یکی برای اینتل و دیگری برای nvidia .

  • مراجعه به پنل کارت nvidia

همان طور که گفته شد فرآیند سوئیچ کردن بین دو کارت گرافیک لپ تاپ زمانی که هر دو پنل موجود باشند؛ به صورت اتوماتیک انجام می شود. در چنین شرایطی ویندوز، کارت های گرافیکی را شناسایی کرده و برای مصرف انرژی پایین برنامه ریزی می کند. اما امکان دارد گاهی جهت استفاده از یک برنامه ی خاص نیاز به دستکاری های جزیی در کارت nvidiaا حساس شود. برای این منظور به کنترل پنل nvidia مراجعه نمایید. در بخش global می‌توان میزان قدرت کارت گرافیک nvidia را مشخص کرد.

  • تنظیمات دلخواه برای استفاده از کارت nvidia

در منوی کنترل پنل کارت nvidia گزینه ای با عبارت های program setting وجود دارد که به شما اجازه می‌دهد برنامه های دلخواه را لیست کنید. هر برنامه ای که در این بخش add شود، از کارت nvidia استفاده خواهد کرد. بنابراین می توانید سوئیچ کارت گرافیک های لپ تاپ را کنترل کنید. جهت کسب راهنمایی های بیشتر در این خصوص با کارشناسان نمایندگی تعمیرات لپ تاپ مشورت کنید.

5/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

تعمیر تلویزیون ال جی در محل
نمایندگی تعمیر تلویزیون ال جی در تمامی مناطق ایران
پست های اخیر