تعمیر تبلت زمانی موثر خواهد بود که این کار توسط یک فرد باتجربه و متبحر انجام گیرد و از قطعات اورجینال برای تعویض استفاده شود. این دقیقا همان خدماتی است که مجموعه ما در اختیار مشتریان محترم قرار می دهد. اگر با مشکلاتی نظیر انواع آسیب های سخت افزاری، هنگ کردن، از کار افتادن تاچ و مواردی از این قبیل مواجه شده اید، بهترین کار این است که تبلت خود را در برای تعمیر در اختیار مراکز مجاز قرار دهید. در ادامه همراه امدادکار باشید تا در مورد این مسئله بیشتر صحبت کنیم.
تعمیر تبلت و ایرادات رایج در آن
رایج ترین نواقصی که برای تبلت پیش می آید به شرح ذیل است:
خراش برداشتن لنز دوربین
خراشیدگی لنز دوربین یکی از ایرادات رایجی است که برای تبلت های امروزی به وجود می آید. این مسئله کیفیت عکس های گرفته شده را تحت تاثیر قرار می دهد، بنابراین بهتر است که در اسرع وقت یک کارشناس تعمیر تبلت را انجام دهد.
تعویض ال سی دی تبلت
در مواردی که مشکلاتی مانند شکستگی یا آبخوردگی ال سی دی ایجاد شود، از آنجا که این قطعه بسیار حساس است و از طرفی هم امکان تعمیر آن وجود ندارد، باید اقدامات لازم برای تعویض انجام گیرد. نکته حائز اهمیت این است که ال سی دی جدید اورجینال باشد تا تبلت بتواند کیفیت اولیه خود را بازیابد. بعضی از مراکز غیر مجاز از قطعات بی کیفیت استفاده می کنند که پس از مدتی عملکرد آن دچار اختلال شده و کاربر را با چالش روبرو می کنند.
تعمیر هارد
ایراداتی مثل گیر کردن تبلت روی لوگو و هنگ کردن آن بیانگر این هستند که هارد دستگاه خراب شده است. اگر تعمیر هارد به موقع انجام نشود، احتمال دارد که اطلاعات موجود در دستگاه فرمت گردد. چنانچه وسعت خرابی در حدی باشد که بتوان هارد را تعمیر کرد، کارشناسان این کار را انجام می دهند، اما اگر شدت خرابی در طوری باشد که تعمیر ممکن نباشد، از یک هارد جدید استفاده می کنند.
تخلیه سریع و سایر خرابی های مربوط به باتری
خرابی باتری یکی دیگر از ایراداتی که تعمیر تبلت را ناگزیر می کند. اگر متوجه شده اید که باتری از حالت نرمال زودتر تخلیه می شود، امکان دارد که این مشکل به دلیل اتمام طول عمر باتری و یا پس آپدیت نرم افزاری دستگاه به وجود آمده باشد. بعضی اوقات هم باتری ورم کرده یا به خوبی شارژ نگه نمی دارد که خبر از خرابی این قطعه می دهد. در چنین شرایطی بهتر است که از یک فرد متخصص درخواست نمایید که تبلت شما را عیب یابی و تعمیر کند.
قطعی صدا
گاهی پیش می آید که ناگهان صدای اسپیکر قطع می شود؛ این مسئله به دلایل مختلف به وجود می آید. ممکن است که درایو اسپیکر از حالت نصب خارج شده باشد که در این صورت با نصب آن مشکل قطعی صدا برطرف می گردد. البته احتمال دارد که این مشکل به دلیل خرابی یکی از قطعات سخت افزاری مانند اسپیکر، مادربرد، آی سی و درگاه هدفون ایجاد گردد.
در هر صورت چنانچه با این مشکل مواجه شدید بهتر است که از نمایندگی های مجاز برای تعمیر تبلت خود کمک بگیرید. زیرا تکنسین هایی که در این مراکز وجود دارند به انواع خرابی ها مسلط هستند، علاوه بر آن از تجهیزات پیشرفته و بهترین متدهای روز برای رفع نواقص دستگاه استفاده می کنند.
آبخوردگی تبلت
ریختن مایعات روی تبلت یکی از مشکلاتی است که برای اغلب کاربران پیش می آید. برای این که شدت خرابی به حداقل برسد، پس از ریختن مایعات روی دستگاه آن را بلافاصله خاموش نمایید. سپس با استفاده از یک دستمال مایعات ریخته شده را خشک کنید. بکوشید که رطوبت روی قسمت هایی مانند میکروفون و پورت ها را کاملاً با استفاده از یک دستمال بدون پرز بگیرید. در مرحله بعد لازم است که سیم کارت و باتری موجود در تبلت را خارج کرده و آن ها را نیز کاملاً خشک کنید.
سپس دستگاه را روشن نمایید؛ چنان که متوجه شدید که تبلت روشن نمی شود بهتر است که در اسرع وقت برای تعمیر دستگاه خود اقدام کنید. زیرا هرگونه سهل انگاری در این رابطه ممکن است که منجر به سوختگی مدارهای الکتریکی شود.
اختلالات نرم افزاری
بعضی اوقات دستگاه با مشکلاتی مانند کندی عملکرد یا ویروسی شدن مواجه می شود. در این شرایط فلش کردن برای تعمیر تبلت می تواند کارساز باشد. این کار باعث می شود که دستگاه از نظر نرم افزاری مانند روزهای اول شود. دقت داشته باشید که پس از فلش نرم افزاری تمام داده های موجود در تبلت حذف می گردد.
هزینه تعمیرات تبلت
ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که برای تعمیرات تبلت خود چه مقدار هزینه باید بپردازید. در پاسخ لازم است بگویم که مقدار هزینه بستگی به شدت خرابی و تعمیر یا تعویض قطعات دارد. به عنوان مثال اگر ال سی دی صدمه دیده باشد، نیاز به تعویض دارد. با توجه به قیمت بالای این قطعه هزینه بیشتری به شما تحمیل می گردد. در مقابل برطرف کردن ایرادات نرم افزاری نیاز به هزینه کمتری دارد. به طور کلی در این مرکز هزینه تعمیر تبلت طبق قیمتی که اتحادی مصوب کرده است، مشخص می شود.