تعمیر دستگاه جوش با توجه به حساسیت بالای آن حتما باید توسط کارشناسان حاذق و متبحر انجام شود. دستگاه های جوش امروزی که به نام دستگاه جوش اینورتر شناخته می شود و دستگاه های جوش قدیمی در این مرکز تعمیر می شوند. مجموعه امدادکار خدمات تعمیر تخصصی دستگاه جوش این وسیله پرکاربرد را با استفاده از تجهیزات پیشرفته ارائه می دهد. با سپردن دستگاه خود به این مرکز می توانید از بابت اصل بودن قطعات تعویض شده اطمینان حاصل نمایید.
خدمات تعمیر دستگاه جوش اینورتر
چنانچه یکی از مشکلات زیر برای وسیله شما پیش آمد، می توانید برای تعمیر دستگاه جوش روی تکنسین های امداد کار حساب کنید:
- رفع نواقص الکترود دستگاه جوش
- تعمیرات مربوط به پنل، برد کنترل، صفحه نمایش ولوم، برد ترانس
- برطرف کردن اتصالی داخلی دستگاه
- تعمیر ایراداتی از قبیل جوش ضعیف، پراندن فیوز، کم شدن جریان خروجی
- تعمیرات مربوط به انواع بردهای سبک، تک فاز و سه فاز
- رفع مشکلات بخش های تغذیه سوئیچینگ
- برطرف کردن نواقص مدارهای تقویت کننده جریان
ایرادات رایج در دستگاه جوش
از جمله مشکلات متداول در دستگاه جوش که نهایتا منجر به تعمیر آن می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تعمیر جوش ندادن دستگاه
گاهی علی رغم روشن شدن دستگاه جوش، فرآیند جوش دادن صورت نمی پذیرد. عوامل مختلفی باعث این مشکل می شوند؛ مثلا احتمال دارد که ترانزیستورها دچار سوختگی شده یا این که ایراد از جانب رله های راه انداز باشند.
ایرادات بخش تغذیه وسیله، صدمه دیدن برد کنترل، آسیب رسیدن به محل اتصال تسمه های مسی و غیره نیز در بروز این مسئله دخیل هستند. در این قبیل موارد باید عیب یابی و تعمیر دستگاه جوش را به یک کارشناس مجرب بسپارید.
تعمیر جوش ضعیف
ضعیف جوش دادن نیز یکی دیگر از ایرادات متداول در این وسیله است. این مسئله اغلب به علت فرسوده شدن برد، محکم نبودن مهره ولوم یا وارد آمدن ضربات مکانیکی به دستگاه ایجاد می گردد. همچنین اگر طول کابل جوش از حد استاندارد بیشتر باشد، مشکل جوش ضعیف به وجود می آید.
روشن شدن دائمی چراغ oc
از جمله اشکالاتی که برای مدل های مختلف دستگاه جوش پیش می آید، روشن شدن دائمی چراغ oc است. این چراغ زرد رنگ معمولا به دلیل حرارت بیش از حد دستگاه جوش و استفاده طولانی مدت از آن روشن می ماند. عامل دیگری که موجب روشن شدن دائمی چراغ oc می شود، اتصالی وسیله است. در این موارد نباید تعمیر دستگاه را به تعویق بیاندازید؛ زیرا ممکن است که بعداً مجبور شوید چندین برابر برای رفع ایرادات هزینه کنید.
خرابی فن دستگاه جوش
فن یکی از قطعات مهم دستگاه جوش است که کمک می کند دمای وسیله کاهش یافته و قطعات خنک شوند. در صورتی که فن به هر دلیلی از کار بیفتد، عملکرد دستگاه جوش مختل می گردد.
شکسته شدن پره های فن و خرابی سیم پیچ درون آن باعث می شود که این قطعه نتواند دستگاه را خنک نماید. در چنین شرایطی لازم است که از مراکز مجاز برای تعمیر دستگاه جوش اینورتر کمک بگیرید. البته گاهی وجود گرد و خاک بین پره ها موجب از کار افتادن فن می شود که در این موارد می توانید این قطعه را تمیز کنید.
روشن نشدن دستگاه جوش
دلایل متعددی باعث روشن نشدن دستگاه جوش می شوند. قطعی در کابل ورودی یا ایراد پایه دوشاخه معمولا روشن نشدن وسیله را به همراه دارد. اگر پایه دوشاخه در اثر حرارت زیاد ذوب شود، لازم است که توسط یک فرد متخصص تعویض گردد.
صدمه دیدن بخش تغذیه اصلی و قطعی در کلید هم از جمله عواملی هستند که مانع از کار کردن دستگاه جوش می شوند. از آنجا که با هر بار راه اندازی دستگاه، حجم بالایی جریان برق از کلید منتقل می شود، این قطعه پس از مدتی فرسوده شده و نیاز به تعویض دارد. برای افزایش طول عمر وسیله خود بهتر است که سالی یک مرتبه نسبت به تعویض کلید اقدام نمایید.
هزینه تعمیرات دستگاه های جوش
هزینه تعمیر دستگاه جوش باتوجه به مورد خرابی دستگاه متفاوت است. ابتدا تکنسین باید وسیله را عیب یابی کرده و شدت خرابی را بررسی کند. نوع قطعه معیوب بر هزینه نهایی تعمیرات اثر مستقیم دارد. بعضی از قطعات گران قیمت هستند و تعویض آن ها نیاز به بودجه بیشتری دارد. همچنین پیچیدگی پروسه تعمیر و میزان وقتی که از کارشناس می گیرد، نیز هزینه نهایی را تحت تاثیر قرار می دهد.