خیس شدن لپ تاپ یا افتادن آن در آب می تواند یکی از بدترین اتفاقات باشد اگر ندانید که در این شرایط باید چه کاری انجام دهید. رطوبت دشمن سرسخت لوازم الکترونیکی است و به سرعت وارد اجزاء و قطعات دستگاه می شود. اگر آب به قطعاتی همچون مادربرد، منبع تغذیه و … لپ تاپ برسد، سریع آنها را از کار می اندازد. در این صورت شما باید هزینه زیادی را بابت تعمیر لپ تاپ و تعویض قطعات آسیب دیده آن متحمل شوید.
این در حالی است که می توانید با انجام دادن چند اقدام ساده، جلوی فاجعه را بگیرید. اگر لپ تاپ شما در آب افتاده یا به هر دلیل دیگری در معرض نفوذ مایعات قرار گرفته است، نکاتی که در ادامه مطلب ارائه می دهیم بسیار مفید و نجات بخش هستند. ما به شما می گوییم که هنگام خیس شدن لپ تاپ چه کارهایی بکنید و چه اقداماتی را انجام ندهید. همچنین نحوه تعمیر لپ تاپ آبخورده و قطعات مختلف آن را به شما آموزش می دهیم.
هزینه تعمیر لپ تاپ آب خورده چقدر است؟
حتما نگرانی شما هم هنگام آبخوردگی لپ تاپ ، مربوط به هزینه تعمیرات آن است. شدت آسیب دیدگی ها مشخص می کند که برای تعمیر لپ تاپ آبخورده باید چقدر هزینه کنید. به تناسب قطعاتی که سوخته یا از کار افتاده اند، باید مبلغ بیشتری را خرج تعمیرات لپ تاپ خود کنید. حتی گاهی ممکن است چند قطعه با هم سوخته باشند که در این صورت، باید تمام آنها را تعویض کنید.
تیم تعمیرات لپ تاپ مرکز سخت افزار ایران برای برآورد هزینه تعمیر لپ تاپ آب خورده، اول بخشهای مختلف آن را به خوبی بررسی می کنند تا مطمئن شوند که کدام اجزاء و به چه اندازه ای آسیب دیده اند. سپس بر اساس این که مثلا کدام قطعات سوخته یا نیم سوز شده اند، هزینه تعمیرات لپ تاپ را تخمین می زنند. توجه داشته باشید که مبلغ اعلام شده تقریبی است و احتمال تغییر آن وجود دارد.
تعمیر فن لپ تاپ خود را به ما بسپارید !
آیا می توان لپ تاپ آب خورده را تعمیر کرد؟
این سوالی است که شما با نگرانی از تکنسین های تعمیرات لپ تاپ می پرسید؛ آیا لپ تاپ آبخورده تعمیر می شود؟ پاسخ این سوال تا حد زیادی به خود شما بستگی دارد! در واقع عملکرد شما در هنگام افتادن لپ تاپ در آب مشخص می کند که شانس تعمیر دستگاه چقدر است. اگر به موقع به داد لپ تاپ رسیده و آن را درست خشک کرده باشید، ممکن است هیچ کدام از قطعات آسیب ندیده باشند. اگر تنها ال سی دی یا کیبورد آسیب دیده باشند، می توان آنها را تعویض کرد تا امکان استفاده مجدد از لپ تاپ برای شما فراهم شود. اما در صورت نفوذ رطوبت به داخل دستگاه و از کار افتادن بردها و مدارها، شانس تعمیر لپ تاپ آبخورده بسیار کم می شود.
هنگام آب ریختن روی لپ تاپ چه کنیم؟
اگر لپ تاپ شما داخل آب افتاد یا مایعات روی آن ریختند، بلافاصله آن را از آب بیرون بیاورید. در صورت اتصال دستگاه به برق، سریعا کابل را جدا کنید و در غیر این صورت، باتری را بیرون بیاورید. با استفاده از یک دستمال جاذب، سطح بدنه لپ تاپ را خشک کنید تا رطوبت به داخل قطعات نفوذ نکند. اگر تجربه باز کردن لپ تاپ را دارید، دستگاه را باز کنید تا قطعات داخلی سریع تر و راحت تر خشک شوند. در نهایت، سعی کنید هرچه زودتر برای تعمیر لپ تاپ آب خورده خود به یک تعمیرگاه معتبر مراجعه کنین. فراموش نکنید که در این شرایط نباید هیچ کاری با لپ تاپ انجام دهید و حتما باید آن را خاموش کنید. کدام قطعات لپ تاپ باید تمیز شوند؟
تعمیر کیبورد آب خورده
اولین بخشی که در تعمیر لپ تاپ آبخورده بررسی می شود، کیبورد است. همانطور که می دانید، صفحه کلید لپ تاپ با نمایشگر در ارتباط است و به همین خاطر، حساسیت بالایی دارد. از طرفی آب به راحتی وارد این بخش شده و از طریق آن به دیگر اجزای داخلی لپ تاپ می رسد. پس از بیرون آوردن باتری یا کشیدن لپ تاپ از برق، باید کیبورد را خشک کنید. پارچه های جاذب آب یا اسپری هوا به شما کمک می کنند که صفحه کلید را بهتر و راحت تر خشک کنید. به این ترتیب شما می توانید آسیب های صفحه کلید لپ تاپ آب خورده را کمتر کنید.
آموزشی دیگر : آموزش وصل كردن لپ تاپ به موبايل
ضمانت خدمات در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ
نمایندگی تعمیرات لپ تاپ مجموعه ای منسجم است که با حضور کارشناسان نرم افزار و سخت افزار، ارائه دهنده ی انواع خدمات تخصصی در زمینه ی تعمیرات این دستگاه به کاربران می باشد. متخصصین این مرکز، پس از بررسی همه جانبه ی لپ تاپ مورد نظر و تشخیص مشکل، اقدام به تعمیر آن با استفاده از تجهیزات و برنامه های پیشرفته می نمایند. لازم به ذکر است که در این مرکز برای هرچه تخصصی تر شدن سطح کیفی تعمیرات لپ تاپ از جدیدترین و کاربردی ترین متد های روز دنیا استفاده می شود.
به این ترتیب شما عزیزان می توانید از ترمیم تخصصی محصول خود در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ مرکز سخت افزار ایران اطمینان کامل داشته باشید. گفتنی است فعالیت های تعمیرگاه مجاز لپ تاپ محدود به یک برند خاص نبوده و انواع لپ تاپ های اچ پی، ایسوس، ایسر، لنوو، توشیبا، سونی، اپل و … را شامل می شود.