تاریخچه چاپ

اولین کتابی که در تاریخ ثبت شد Diamond Sutra یا سوترای الماس نام گرفت. موضوع این کتاب حکمت است و در اوایل قرن بیستم میلادی توسط شخصی به نا اورل استین کشف شد. نسخه ی کامل کتاب سوترای الماس در کتابخانه بریتش لایبراری موجود می باشد. Diamond Sutra  در سال 868 میلادی توسط چینی ها به چاپ رسید. چاپ این کتاب در مراحل اول در نسخه های محدودی انجام شد و عکس ها و طرح های تزئینی زیادی همراه آن بود. چاپ در آن زمان بسیار ابتدایی بود و به صورتی انجام می شد که در وهله ی اول متن مورد نظر خود را بر روری سنگ، چوب و یا فلز حکاکی می کردند و بعد رنگ و جوهر را بر روی آن می ریختند. در مرحله ی آخر برای اینکه بتوانند متون و یال اسناد مورد نظر خود را چاپ کنند چوب و فلز یا سنگی را که بر روی آن حکاکی انجام شده بود بر روی پوست آهو و یا گوساله پرس می کردند. با این کار می توانستند به راحتی یک ینسخه ی چاپی از محتوای مورد نظر خود به دست بیاورند. در تاریخچه چاپ استفاده از این ابزار ، استاندارد های مورد نیاز برای فرآیند چاپ محسوب می شد. برای آشنایی با سازنده ی اولین ماشین چاپ ادامه ی مطلب را دنبال کنید.

اولین تحول در تاریخچه چاپ

از افرادی که در تاریخچه چاپ تحولی شگرف به وجود آوردند می توانیم برای اولین نمونه از یوهانس گوتنبرگ نام ببریم. این صنعتگر آلمانی برای ساخت اولین ماشین چاپ دگرگونی هایی را در  فرآیند چاپ به وجود آورد. چاپگری که یوهانس گوتنبرگ معرفی کرد یک چاپگر متحرک بود که استانداری جدید در صنعت چاپ قرن بیستم محسوب می شد. این چاپگر امکان چاپ در تعداد بالا را امکان پذیر کرد. تعداد برگه های چاپ شده توسط این دستگاه در طول روز به 300 تا 500 برگه می رسید. اولین کتابی که این شخص با استفاده از این فناوری ارائه کرد کتاب مقدس 42 سطری بود.

بعد از اختراع گوتبرگ چه اتفاقی افتاد؟

ماشین چاپ پیشرفته بعدی توسط  اتمار مرگنتالر (Ottmar Mergenthaler) و در سال 1886 ساخته شد. اتمار مرگنتالر با ساخت ماشین چاپ دوم لقب گوتنبرگ دوم را از آن خود کرد. این شخص با ساخت  ماشین لینوتایپ توانست دگرگونی عظیمی در تاریخچه  چاپ به وجود بیاورد. البته با گذشت 400 سال بعد از اختراع گوتنبرگ این ماشین چاپ پیشرفته ساخته شد. اما ماشین چاپ بعدی ماشین تحریر تله تایپ در روچسترنیویورک بود که در سال 1928  رونمایی شد.  بعد از آن  نیزRene Alphonse Higonnet  به همراه Louis Marius Moyroud اولین دستگاه عکاسی را معرفی نمودند.

تاریخچه چاپ و صفحات پارچه ای

در سال 1907 ساموئل سایمن در انگستان برای چاپ از یک صفحه ی پارچه ابریشمی استفاده کرد.  استفاده از پارچه ابریشم برای چاپ در ابتدای امر، موارد استفاده تبلیغاتی و تجاری داشت و در حال حاضر علاوه بر تبلیغات و تجارت هم به طور صنعتی و هم به صورت تکثیر هنری مورد استفاده قرار می گیرد. تکنیک ساموئل سایمن به چاپ سیلک اسکرین معروف شد و این به خاطر آن است که  بیشتر برای چاپ بر روی لباس ها، بسته های پلاستیکی، اجسام، سی دی، ، شیشه ، پارچه، فلز، دی وی دی، مقوا، کاغذ و سرامیک مورد ساتفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است، اما با توجه به تاریخچه چاپ  مصری ها و یونانی ها در 2500 سال قبل از میلاد  با استفاده از مواد یا متریال دیگری فرآیند چاپ را عملی می کردند.

پیشرفت های بیشتر در تاریخچه چاپ

John Pilsworth از سانفراسیسکو کالیفرنیا چاپ ابریشمی را گسترش داده و به شکل تمام رنگی در آورد و در نهایت آن را با اسم screen printing معرفی کرد. این نوآوری های چاپ فرایند چاپی مبتنی بر استنسیل را امکان پذیر کرد که ساده ترین شیوه نسخه برداری به شمار می رود. جالب است بدانید  استنسیل یک برگه ای است که حروف یا طرح مورد نظر روی آن حکاکی شده و با ریختن رنگ یا مرکب بروی آن، شکل طرح یا حروف بروی سطح زیرین آن چاپ می شود.

صنعت جدید، چاپ وینیل

چاپ وینیل  یکی از انواع چاپ می باشد که نسبت به انواع ذکر شده در این صنعت جدید تر می باشد. با استفاده از این صنعت آگهی های وینیل به صورت دیجیتالی و با استفاده از پرینترهای جوهر افشان چاپ می شوندو. با استفاده از چاپ وینیل می توان امکان  چاپ تمام رنگی برای بیلبوردهای تبلیغاتی در فضاهای باز را فراهم کرد. در چاپ وینیل امکان چاپ درابعاد بزرگ وجود دارد. امروزه بنر های وینیل از محبوب ترین تبلیغات محسوب شده و با توجه به  پیشرفت های بدست آمده در صنعت شیمی، روش های تولید و شرایط جدید کسب و کاری ارائه می شوند. جالب است بدانید چاپ آگهی ها بر روی بدنه ی اتوبوس، زمین، قطار ، دیوار ها ، فروشگاه، پاساژ و قطار ها با چاپ وینیل امکان پذیر شده است.

نمایندگی تعمیر دستگاه کپی

نمایندگی تعمیر دستگاه کپی با دسترسی به انواع امکانات و تجهیزات مدرن می تواند انواع خدمات تعمیراتی را ارائه کند. متخصصان و کارشناسان حاضر در واحد تعمیرات دستگاه کپی به دلیل بهره مندی از تخصص مهارت های لازم برای تعمیر انواع دستگاه کپی می توانند در مدت زمانی کوتاه کلیه ی عیوب این دستگاه را برطرف کنند. نمایندگی کپی خدمات تخصصی تعمیر و سرویس انواع مدل های دستگاه کپی و دیگر ماشین های اداری را به کاربران گرامی ارائه می نماید. در این نمایندگی شما می توانید به انواع مدلهای مدرن دستگاه کپی در انواع برند های معتبر را به صورت اورجینال خریداری  کنید. همچنین تمامی خدمات پشتیبانی از محصولات را در بخش خدمات پس از فروش را دریافت نمایید. تضمین کیفیت و مشتری مداری از اصول اولیه ی نمایندگی تعمیرات دستگاه کپی به شمار می رود.

Rate this post

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

تعمیر تلویزیون ال جی در محل
نمایندگی تعمیر تلویزیون ال جی در تمامی مناطق ایران
پست های اخیر